Komkommertijd

De zomer is voorbij, de komkommertijd ook. De laatste tijd is het rustig geweest op deze blog. Dat kwam niet alleen doordat er weinig nieuws te melden was. In mijn dagelijks leven ben ik reisorganisator en de zomerperiode is altijd de meest drukke tijd van het jaar. Zeker voor mij, omdat ik eindverantwoordelijk ben voor de uitvoering van de reizen van de reisorganisatie waarvoor ik werk. Ongeveer 150 reisleiders hebben ervoor gezorgd dat duizenden reizigers een leuke vakantie hebben beleefd, maar op de achtergrond was ik bezig dit allemaal in goede banen te leiden samen met een team van mensen op kantoor. Ook ben ik zelf op pad geweest en nu ik net weer terug ben uit Barcelona wordt het weer tijd om actiever bezig te zijn met Travel.blog.nl

Lees ook:Ontdek Barcelona met behulp van een dakloze gids
Lees ook:Nieuw blog vanuit Barcelona
Lees ook:Mijn eerste persreis!
Lees ook:Wat is de allerleukste zomerbaan? Werken in een animatieteam of als reisleider? Check de recreatiewerk vacatures!
Lees ook:Komend weekend bierfestival in Barcelona

1 Reacties // Reageer

One thought on “Komkommertijd

  1. Herna

    Fijn dat je uitleg geeft waarom je 2 weken niets geschreven hebt hier. Misschien is het mogelijk het de volgende keer vooraf te melden. Dan hoeven de lezers niet iedere dag voor niets te kijken op je blog!

      /  

Comments are closed.