Arkefly naar Orlando en Miami

Twitter-ArkeFly-01ArkeFly vliegt komende zomer rechtstreeks van Schiphol naar Miami en Orlando. De zonnige Amerikaanse staat stond al tijden hoog op het verlanglijstje.

Doordat zowel Miami als Orlando worden aangevlogen krijgen klanten de kans om vanaf een andere luchthaven te vertrekken dan waar men was aangekomen. Deze open jaw mogelijkheid werd jarenlang door Martinair aangeboden, maar verviel toen besloten werd de operatie op één luchthaven te centraliseren.

De vluchten gaan op 24 juni 2011 van start en worden op maandag en vrijdag uitgevoerd. ArkeFly kiest ervoor om vanaf Orlando Sanford (SFB) te vliegen in plaats van Orlando International (MCO). ‘Onze Britse zustermaatschappij Thomson heeft al jaren goede ervaringen op deze kleinschalige luchthaven ten noorden van de stad,’ zegt Manager Product Ver Manfred Laheij. ‘Ik kan uit ervaring vertellen dat het een stressvrije luchthaven is met korte afstanden en een snelle afhandeling. Door de aanwezigheid van Thomson is er zelfs een speciale TUI ontvangstruimte.’

Volgens hem leent de open jaw mogelijkheid zich uitstekend voor een zeer diverse reis. ‘De klant kan bijvoorbeeld naar Orlando vliegen, daar attractieparken als Walt Disney World, Universal’s Island of Adventure en The Wizarding World of Harry Potter bezoeken bezoeken, vervolgens langs de schitterde westkust naar het zuiden rijden, genieten van hip Miami en dan vanaf Miami International Airport naar huis.’ Ook biedt de rechtstreekse route de mogelijkheid om in Miami aan boord van een cruiseschip te stappen.

Lees ook:Arkefly vliegt weer op schema
Lees ook:Last minute vliegtickets naar Orlando Florida vanaf € 449
Lees ook:Vliegen naar VS veel goedkoper
Lees ook:Arkefly vliegt in 2010 naar 3 bestemmingen in Brazilie; Fortaleza, Natal en João Pessoa
Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean

Geen reacties // Reageer