De nieuwe travelblogster stelt zich voor

Travel.blog.nl heeft vanaf vandaag een nieuwe blogger en bij deze stel ik mij graag even voor!

Mijn naam is Johanna Gercama, ik ben geboren in 1989 en woon in het prachtige Friesland. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma Journalistiek en Fotografie behaald. Ik ben werkzaam als freelance fotograaf, en sinds vandaag blogster voor Travel.blog.nl! 

In 2008 maakte ik mijn eerste verre reis. Samen met 29 anderen ging ik naar Jamaica om daar te bouwen aan een schoolgebouwtje. Er ging een wereld voor mij open. De geuren, de kleuren, de geluiden! Alles anders dan thuis, maar zo ontzettend mooi! We hadden het geluk niet in een toeristisch gebied te zitten. Daar kreeg ik de passie voor reizen, andere culturen en de wereld in zijn algemeen.

In 2009 ging ik met dezelfde organisatie naar Malawi. Drie weken in ‘the middle of nowhere’, maar die drie weken was het ‘the middle of the world’ voor mij. Het jaar erop volgde Oekraïne en het jaar daarna de Dominicaanse Republiek. Inmiddels heb ik ook het kamperen in eigen land weer opgepakt, wat ik vroeger met mijn ouders altijd deed.

Ik vind het heerlijk om allerlei nieuwtjes over reizen, kamperen, verre landen en bijzondere bestemmingen op te zoeken en daar verslag over te doen. Ik hoop op een fijne interactie met de lezers van deze blog, ik nodig een ieder dan ook zeker uit om te reageren! Ik ben ook te volgen via twitter: @johannagercama, maar natuurlijk mag je me ook volgen via @NLtravelblog !

 

Lees ook:Winactie: Win 100 euro tegoed voor vliegtickets bij Tix.nl!
Lees ook:Travelinspiration #2
Lees ook:Nieuwe kampeeruitdaging nodig? Zet je tent eens op op Antarctica!
Lees ook:Persoonlijk: 5 feitjes over hoe ik reis
Lees ook:Kampeervoorbereidingen

Geen reacties // Reageer