Stuur je vrouw op vakantie tijdens het EK

Voor alle mannen die geen zin hebben om de buitenspelregel tijdens de wedstrijden van Oranje uit te moeten leggen aan hun vrouw: Topic Travel heeft een leuke wedstrijd voor alle mannen die graag hun vrouw op vakantie sturen tijdens de EK-periode. Op ‘Weg met je vrouw!’  maak je kans op een vakantiehuis waar je je vrouw met haar vriendinnen vakantie kunnen vieren terwijl jij ongestoord met je vrienden voetbal kan kijken. 

Op de website ‘Weg met je vrouw’ kan je een reden opgeven waarom je je vrouw graag wegstuurt. Kan ze zich nooit stilhouden op spannende momenten? Zet ze de schaal met bitterballen altijd net voor de televisie neer op het moment dat Nederland scoort?

Natuurlijk maak je ook kans op de reis wanneer je graag lekker samen met je vrouw erop uit wil. Misschien is zij wel je ideale voetbalmaatje. Misschien zet zij wel de lekkerste hapjes neer voor de wedstrijden of zet ze dagen van tevoren het bier al koud. In dat geval kan je het ook laten weten, en maak je kans op die reis voor jullie samen.

Lees ook:De vakantie – relatietest. Hoe blijf je bij elkaar?
Lees ook:Bij stellen plannen meestal de vrouwen de vakantie
Lees ook:Mannen laten vrouwen koffer inpakken
Lees ook:82% van de vrouwen regelt de vakantie
Lees ook:Voor het eerst samen op vakantie; veel stellen gaan al na 4 maanden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stuur je vrouw op vakantie tijdens het EK

  1. Anni

    Hahaha,”weg met je vrouw!’, geweldig! Die naam alleen al.

      /  

Comments are closed.